Hajdúszoboszlói énvilágom: Lélekmasszázs

Az élet masszázs nélkül olyan, mint a rét virág nélkül, a lélek pedig egy olyan rét, ami teli van felfedezésre váró virággal.

Lélekmasszázs - lélekringatás:

 

  tkozo-holgy-tarsasagat-keresnem-kivansagat-teljesitenem-debrecen_rev002.jpg

 "Én nem gyógyítalak, segítek csupán, hogy jobban legyél. Az Élet nyelvén szólok hozzád, s az érintés a hang, mely visszhangra lel benned. Ha utat talál, ha engeded. Nem nekem, magadnak... Veled maradok, míg hitté érnek szívedben a hangok, s megtanulsz szeretni. Magadat, s az életet, amit választottál. És mikor elengedem a kezed, hálás leszek, hogy szél lehettem a szárnyaid alatt. ...Mert repülnöd...egyedül kell."
                                                                                              (Tóth Éva)

 

 A masszázs technikák mára elég változatosak, de EZ AZ Új technika EGY kicsit eltér a többitől. 

 

 

Az egészséget visszanyerni sokkal nehezebb, mint megtartani!

 

 

 

20110831testedlel8.jpg

 

 

 

A bioenergetikából ismert tény, hogy gyenge ingerekkel lehet a legintenzívebb élettani hatást elérni. Simogatással könnyebb gyógyítani, mint erős gyúrással. A lélekmasszázs technika az akupresszúrát, a kineziológiát és a reflexológiát ötvözi, de tartalmaz pszichoterápiás elemeket is.

Zárul a tudat, nyílik a tudattalan

- A Holistic Pulsing (HP) módszer a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. - A ringató és vibráló mozgással az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal, amely hasonló a szívveréshez, a sejtemlékezet aktivizálódik, így a sejtek visszatalálnak eredeti funkciójukhoz, és mozgásba hozzák saját belső gyógyító energiáikat. Ebben a módosult tudatállapotban zárul a tudat és kinyílik a tudattalan. A módszer előnye, szemben a kineziológiával vagy a pszichoterápiával, hogy utóbbiaknál a terapeuta irányítja az eseményeket, s ha nem jól ítél meg egy helyzetet, akkor esetleg feloldhat olyan blokkot is, amellyel akár ártani is lehet. A lélekmasszázzsal nem lehet ártani, mert itt nem a terapeuta irányít. Ő csak segít a páciensnek aktivizálni a saját öngyógyító folyamatait. A terapeuta ezzel a módszerrel nem tud olyan blokkot feloldani, amelynek fogadására a páciens még nincs felkészülve. Előfordul persze, hogy valaki sírva fakad, mert olyasmi bukkant elő a múltjából, amit úgymond meg kell emésztenie. Ha igényli, akkor átbeszéljük, de nagyon ritka, hogy valaki sokat rágódna egy felmerülő emléken.

 

 

Fedezd fel újra a biztonság érzését!

A terápia közben a páciensnek semmit sem kell tennie. Nem kell igyekeznie, hogy képes legyen ellazulni, sőt, az akarat csak az ellazulás ellen hat. A „lélekmasszőrök" nem gyógyítanak, nem diagnosztizálnak, inkább meghívják a testet saját harmóniája megtalálásához, ebben rejlik az ősi ausztrál módszer egyedisége. Ennek ellenére, vagy éppen ezért történhetnek a kezeléseken apró csodák. A stressz, a félelmek, az elfojtott lelki problémák energiablokkokat hoznak létre a testben. Tapasztalat, hogy ezek már néhány lélekmasszázs-kezeléssel elháríthatók. Lelki bajok, gyász, testi fájdalmak, és a túlsúly is kezelhető a segítségével, de párkapcsolati, családi vagy munkahelyi problémákat is orvosolni tud azáltal, hogy a páciens ellazul. A módszer segítségével újra felfedezhető az ősi bizalom, a biztonság és szeretet érzése.

- A lélekmasszázs-terápia nem tudja és nem is akarja a hagyományos orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepő sikereket ér el a lelki eredetű, pszichoszomatikus panaszok kezelésében. A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik.

 

 

Milyen ruhát viseljek?

 

- kényelmes (lehetőleg pamut) öltözéket, hosszú ujjú felsőt és hosszú alsót (a nyári melegben is sokkal jobb egy vékony hosszú ujjú felső és a hosszú nadrág, mert másként érzékeled az egyes fogásokat, ha bőr érintkezik a bőrrel, de természetesen nagy melegben nem baj, ha rövid ujjú pólót viselsz)
- egy pár tiszta zoknit is hozz magaddal

 

Mennyibe kerül?

 

A kezelés kizárólag adományos alapon.

 

 

 
 
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 4
Heti: 23
Havi: 99
Össz.: 9 665

Látogatottság növelés
Oldal: A lélekmasszázsról
Hajdúszoboszlói énvilágom: Lélekmasszázs - © 2008 - 2018 - hajdusagiez-az.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »